Advertisement

Ricardo, dans exotic pentru Ella in fata Deei! Si-ar fi dorit Iancu sa fie in locul lui Ricardo acum

Ricardo, dans exotic pentru Ella in fata Deei! Si-ar fi dorit Iancu sa fie in locul lui Ricardo acum Ricardo, dans exotic pentru Ella in fata Deei! Si-ar fi dorit Iancu sa fie in locul lui Ricardo acum?
O nouă experiență a dragostei.
Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea Mantea. Concursul are o singură regulă: "Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați".




Puterea dragostei (27.11.2019),Cat de tare fierbe Ricardo?,Tensiunea incepe sa creasca,Ne bagam in cupluri ca sa nu ne dea staff-ul afara din casa,Andreea arunca BOMBA zilei,Mariana a fost dama de companie in Cluj,Andreea si Manuela,in conflict!,Baietii pun tunurile pe Andreea,Stie mult prea bine fisa postului a unei dame de companie?,Ricardo,dans exotic pentru Ella in fata Deei!,Si-ar fi dorit Iancu sa fie in locul lui Ricardo acum?,

Post a Comment

0 Comments