Advertisement

EN ZOR GÖRSEL TEST SLİME CHALLENGE DİLA KENT

EN ZOR GÖRSEL TEST SLİME CHALLENGE DİLA KENT En zor görsel test slime challenge Dila Kent. Görsel test teki görsellere baktık ve ne olduklarını çözmeye çalıştık. Görseli doğru bilen kişi çöplük slime kazandı. Çok komik anlar yaşadık. Eğlenceli, komik ve çok güzel bir video oldu iyi seyirler.

►Instagram:


Diğer Videolarım;

► BÜYÜCÜ OKULU SİHİRLİ ORMANDA YARIŞ


►SİHİRLİ PORTAL MİNECRAFT HAYATTA KALMA MİNECRAFT FİLMİ


►GERÇEK HAYATTA GRANNY GİZLİ SLİME


►GECE KARANLIKTA SAKLAMBAÇ


►YANLIŞI SEÇME CHALLENGE ÖDÜLLÜ


►SLİME CHALLENGE ÇARKIFELEKTEN NE ÇIKARSA ÇİZ KAZAN




Merhaba Ben Dila, YouTube kanalımda Her Gün Dila Kent Ailesi için birbirinden güzel videolar paylaşıyorum. Kanalımda Challenge, eğlence, oyun, slime, slime challenge gibi bir sürü eğlenceli ve komik video bulabilirsiniz. Dila Kent Ailesi eğlenceyi çok sever , Eğlence ise Dila Kent Ailesinin işi.

Sizde abone olup, ailemize katılın 💜


İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!

dila kent,dila kent ailesi,dila,dilakent,dila abla,dila kent yeni video,dila kent yeni bölüm,oyun kent,dıla kent,barbie kent,dila kent videoları,kent,eğlenceli video,eğlence,eğlenceli,eğlenmek,tr,türkiye,komik,slime,challenge,slime challenge,slaym,slaym çalınç,dila kent slime,slime dila kent,Dila Kent slime videoları,slime videoları,Dila Kent slime challengeleri,Dila Kent slime videoları izle,görsel test,en zor görsel test,görsel test slime challenge,

Post a Comment

0 Comments